Yetisports Games Launch.

"Yeti Sports" është një seri e lojrave të zhvilluara nga Chris Hilgert se revolves rreth një personazhi kryesor pasi ajo është kompensuar edhe një tifoz sportive sikur ajo. Për të sqaruar situatën e pak për këtë karakter që mund të duket e dyshimtë, "Yeti Sports" nuk është një seri e lojrave të njohur nga një rreth të vogël të miqve të vetëm, sepse ajo mund të konsiderohet e vërtetë "institucioni i web."

Loja e parë Sport sikur ajo me titull "Pjesa 1 - Pingu Throw" u shfaq në vitin 2004 (në atë kohë ka qenë rreth 90o milionë përdoruesve të internetit në mbarë botën, një familje franceze kishte një internet 2 të cilat gjysma ishin lidhjeve "broadband"). Por tashmë në vitin 2004 kjo lojë ka sukses të madh arsyetohet me gameplay e saj shumë të arritshme (kliko majtas të heqin pinguin dhe pastaj një të dytë për të goditur), grafika që janë trajtuar për një lojë flash, shumë Addictive dhe anën pasi kjo është një lojë e "rezultat të lartë" (rezultati më i mirë) i shoqëruar në shumë vende mundesi per te postuar rezultatin e tij. Ju mendoi ky është lloji i lojës të thjeshtë në të cilën nuk mund të luani për minuta të postoni rezultatin tuaj në neto të mburrem me miqtë e tij se nuk do të futet në përparuar.

Episodi i parë i "Pjesa 1 - Pingu Throw".
Ky version e parë të lëshuar në janar 2004 u shmangen shpejt në versionet shumë jozyrtare. Midis tyre, versionet Longshot (me gravitet më pak për të dërguar penguins më poshtë) dhe zhvilluar nga më të famshme të një "Pawel", e cila është një version i përgjakur, në të cilën penguins shpërthejnë kur goditi (bat juaj është zëvendësuar nga një klub me spikes), kreu i zogut dobët parashikohet pastaj dhe i shoqëruar nga gjakderdhje. Minierave mund të kërcej që përmirësuar performancën tuaj.

Seri pastaj episode të reja organizuar rregullisht nga ana e udhëtimit sikur ajo nëpër botë në aventurat e ndryshme për të gameplay. Në këtë kuptim, vini re se episode 2, 6, 7, 9 dhe 11 të dal, sepse edhe pse ata janë lojërat e aftësi me rezultat të lartë "" Qëllimi, ata nuk përshtaten në një logjike nisë dhe distanca.

Imazh Episodi i dytë i "Yetisports.

Sot, saga "Yeti Sports" njeh 12 lojëra kryesore, secila me gameplay e vet. Shumë variante të cilat versionet zyrtare "luksoz" dhe versionet edited simbolit Krishtlindjeve të veçantë për shembull) gradualisht ngritën seri për të shënuar 20 lojra. Ne gjithashtu mund të vihet në dukje se hyrja "Yeti Sports" është më shumë se 7 milion rezultatet në motorët e kërkimit shumicën web.


Çfarë të ardhme për serinë?.

Seri "Yeti Sports" ka marrë kohët e fundit një kthesë të re, në fakt, disa aplikacione (të dyja përshtatjet për Smartphones / raftet dhe portages thjeshta) janë zhvilluar dhe janë aktualisht në shitje në tregjet më të mëdha për lojëra online . Kjo sagë është kështu liruar pjesërisht nga "argëtim të lirë" e saj.

Jo-fitimprurëse anë, ne mund të vërejmë se një aplikim online "Yeti Sports" u shfaq në rrjetet kryesore sociale të botës duke i dhënë asaj një shpresë të ndritshme të lirimit.

Që përfundon me këtë çështje e "Yetisports" seri mos harroni të ri / të zbuluar lojra në kategorinë e dedikuar për ta në Launchvolt.com!

Bonus.:.
Në episodin e parë të "Sport", sikur ajo ai thotë se në gur në të majtë të mbishkrimit sikur ajo: "1978 Reihnold + Yeti", një dremitje të Messner Reinhold alpine, i cili tha në vitin 1980 kanë pa një Yeti gjatë një ekspedite në Tibet. Lojra Yetisports tona