Loja katapultë në Mesjetë (të shtypur Kalaja)

Përdorni katapultë për të llak strukturën piramidale dhe vrasin banorët e saj.

Për të luajtur.Kliko një herë në katapultë për të kaluar atë në, dhe një herë të dytë për të hedhur gurë.

Loja-katapulte-ne-mesjete-te-shtypur-kalaja
76% love këtë lojë
Të gjitha lojrat