Fillimi i lojës me një Demi

Lance dem në drejtim të targave për shkatërrim.
Përdorni tastin e hapësirë ​​për të shkaktuar shkatërrimin e demit të vogël dhe miun për qëllim dhe hedhin.

Fillimi-i-lojes-me-nje-demi
76% love këtë lojë
Të gjitha lojrat