Luaj Run dhe Speed

Në këtë.hedhje lojë.ju të luajnë si një deliveryman. Launch urdhër konsumatorëve përmes dritares.

Përdorni.mouse.të synojë dhe të drejtuar komandat, dhe.spacebar.të plotësoj rezervat tuaja.

Vëmendje për t'i shërbyer klientëve të drejtë!.

Luaj-run-dhe-speed
100% love këtë lojë
Të gjitha lojrat