Loja shtizën Hidhe me një Rat

Kliko një herë në miu për ta bërë atë të drejtuar një herë të dytë për të rregulluar kënd e shtënë, dhe një të tretën herë.duke hedhur shtizën..
Për të shënuar sa më shumë pikë të jetë e mundur, ju do të duhet të miratojë kohën ideale.Lojë të mirë!.

Loja-shtizen-hidhe-me-nje-rat
70% love këtë lojë
Të gjitha lojrat