Ton.hedhur lojra.flash ju presin më.LaunchVolt..
Have fun catapulting kafshëve apo njerëzve, me një armë ose një katapultë. Si ju të bëni zgjedhjen tuaj.

Filloni-me-nje-grup-te-orange

Filloni me një grup të Orange

Luaj-hammer-hidhe-me-nje-mouse

Luaj Hammer Hidhe me një mouse

Luaj-lire-lancer-simbolit-yeti-sport-gore-varsion-3

Luaj Lirë Lancer simbolit Yeti Sport Gore Varsion 3)

Luaj-run-dhe-speed

Luaj Run dhe Speed

Luaj-hidhe-mbledhje

Luaj Hidhe mbledhje

Nise-lojen-yeti-sport-gore-version-1

Nisë lojën (Yeti Sport Gore Version 1)

Fillimi-i-lojes-me-nje-yeti-ne-jungle-simbolit-yeti-sport-5

Fillimi i lojës me një Yeti në Jungle simbolit Yeti Sport 5)

Darts-bloons-player-pack-1

Darts (Bloons Player Pack 1)

Filloni-me-nje-grup-te-turtle-retro

Filloni me një grup të Turtle Retro

Filloni-loje-me-nje-robot

Filloni lojë me një robot

Launch-loje-bufon

Launch lojë bufon

Luaj-launch-ne-nje-klase-crazy-amphi

Luaj Launch në një klasë (Crazy Amphi)

Nisja-e-plazhit-penguin-simbolit-yeti-sports-4

Nisja e plazhit Penguin simbolit Yeti Sports 4)

Loje-te-nise-nje-top-leter-ne-zyre

Lojë të nisë një top letër në zyrë

Hedhja-pies-loje-gjate-nje-demonstrate

Hedhja pies lojë gjatë një demonstrate

Luaj-hidhe-hamsters

Luaj Hidhe hamsters

Filloni-me-nje-grup-te-canon-city

Filloni me një grup të Canon City

Fillimi-i-lojes-me-nje-demi

Fillimi i lojës me një Demi

Luaj-hidhe-qente-e-nxehte-ne-nje-stadium-futbolli

Luaj Hidhe qentë e nxehtë në një stadium futbolli

Luaj-hedhja-thika-ne-nje-cirkut-simbolit-gingerbread-circus-2

Luaj Hedhja thika në një Cirkut simbolit Gingerbread Circus 2)

Filloni-loje-me-nje-stickman-gore

Filloni lojë me një Stickman Gore

Loja-e-dhunshme-fillimi

Loja e dhunshme Fillimi

Beteja-e-ushqimit-me-johnny-bravo

Beteja e Ushqimit me Johnny Bravo

Filloni-loje-me-nje-arme-lufte

Filloni lojë me një armë lufte

Loje-shperthyese-fillimi

Lojë shpërthyese Fillimi

Lansimi-i-penguins-simbolit-yeti-sports-1

Lansimi i Penguins simbolit Yeti Sports 1)

Hedhin-sarbacane-leter

Hedhin Sarbacane letër

Loje-te-shtenat-me-sarbacane-me-santa

Lojë të shtënat me Sarbacane me Santa

Drejtuar-lojen-ne-nje-anije

Drejtuar lojën në një anije

Loja-katapulte-ne-mesjete-crush-keshtjellen-2

Loja katapultë në Mesjetë (Crush kështjellën 2)

Luaj-bisturi-muhabete-me-pierre-gore

Luaj bisturi muhabete me Pierre Gore

Te-nisur-nje-loje-e-futbollit

Të nisur një lojë e futbollit

Fillimi-loje-me-britney-spears

Fillimi lojë me Britney Spears

Fillimi-i-lojes-me-santa-claus-katapulte

Fillimi i lojës me Santa Claus katapultë

Hedhja-pica

Hedhja pica

Luaj-hedhja-domate-politika

Luaj Hedhja domate Politika

Hedhja-bebe-loje

Hedhja bebe lojë

Hedhin-bomba-mbi-gjelat

Hedhin bomba mbi gjelat

Fillimi-i-lojes-me-kafshe-ne-akull

Fillimi i lojës me kafshë në akull

Hidhe-ne-nje-ferme-pig

Hidhe në një fermë Pig

Luaj-run-ne-shtetet-e-kufirit-shteteror-e-bashkuara-te-amerikes-meksike

Luaj Run në Shtetet e Kufirit Shtetëror / e Bashkuara të Amerikës Meksikë

Luaj-peter-lance-ne-hapesire

Luaj Peter Lance në hapësirë

Beteja-e-guaske-ne-plazh-me-kafshet

Beteja e guaskë në plazh me kafshët

Fillimi-i-lojes-me-nje-mouse

Fillimi i lojës me një mouse

Run-loje-ne-lartesi-me-nje-yeti-simbolit-yeti-sports-3

Run lojë në lartësi me një Yeti simbolit Yeti Sports 3)

Luaj-hedhja-thika-ne-nje-cirkut-simbolit-gingerbread-cirku

Luaj Hedhja thika në një Cirkut simbolit Gingerbread Cirku)

Game-shtizen-hidhe

Game shtizën Hidhe

Beteja-ne-akull

Beteja në akull

Fillimi-i-lojes-me-nje-pule

Fillimi i lojës me një pulë

Darts-hedhur-2

Darts hedhur (2)

Launch-loje-disk

Launch lojë Disk