Yetisports Permainan Pelancaran.

"Yeti Sukan" adalah siri permainan yang dibangunkan oleh Chris Hilgert yang berkisar watak utama sejak ia mengimbangi peminat sukan yeti. Untuk menjelaskan keadaan serba sedikit tentang watak ini yang mungkin kelihatan dipersoalkan, "Yeti Sukan" tidak merupakan satu siri permainan yang dikenali oleh bulatan kecil kawan-kawan sahaja, kerana ia boleh dianggap sebenar "institusi web."

Perlawanan pertama Yeti Sukan bertajuk "Bahagian 1 - Pingu Throw" muncul pada tahun 2004 (pada masa itu terdapat kira-kira 90o juta pengguna Internet di seluruh dunia, isi rumah Perancis mempunyai internet 2 1/2 adalah sambungan "jalur lebar"). Namun sudah ada pada tahun 2004, permainan ini mempunyai kejayaan besar yang wajar oleh permainan sangat mudah (klik kiri untuk menggugurkan penguin dan kemudian kedua untuk memukul), grafik yang dirawat untuk permainan kilat, sangat ketagihan dan sisi kerana ini adalah permainan "skor yang tinggi" (skor terbaik) yang disertai pada tapak banyak keupayaannya untuk mengepos skor beliau. Anda fikirkan ini adalah jenis permainan yang mudah di mana seseorang itu tidak boleh membantu bermain minit untuk hantar skor anda di net menyombong kepada kawan-kawannya yang akan diperkenalkan untuk maju.

Episod pertama "Bahagian 1 - Pingu Throw."
Ini versi pertama yang dikeluarkan pada Januari 2004 telah dengan cepat dialihkan ke dalam banyak versi tidak rasmi. Di kalangan mereka, versi Longshot (dengan graviti kurang untuk menghantar penguin di bawah) dan dibangunkan oleh yang paling terkenal "Pawel" yang ngeri versi di mana penguin meletup apabila anda menekan (kelawar anda telah digantikan oleh kelab dengan pancang), kepala burung miskin maka unjuran dan disertakan dengan pertumpahan darah. Perlombongan juga boleh melantun yang meningkatkan prestasi anda.

Siri episod baru kerap dihoskan oleh perjalanan Yeti di seluruh dunia dalam pengembaraan untuk pelbagai permainan. Dari segi ini, perhatian bahawa episod 2, 6, 7, 9 dan 11 menonjol kerana walaupun mereka adalah permainan kemahiran dengan matlamat "High Score", mereka tidak sesuai kepada yang logik melancarkan dan jarak.

Imej Episod kedua "Yetisports.

Hari ini, saga "Yeti Sukan" mengiktiraf 12 perlawanan utama, masing-masing dengan permainan sendiri. Banyak kelainan yang versi rasmi "mewah" dan versi yang telah disunting (khas Krismas contohnya) secara beransur-ansur mengibarkan siri untuk menandakan 20 permainan. Kita juga boleh ambil perhatian bahawa kemasukan "Yeti Sukan" adalah lebih daripada 7 juta hasil pada kebanyakan enjin carian web.


Apakah masa depan untuk siri?

Siri "Yeti Sukan" baru-baru ini telah mengambil satu pusingan yang baru, sebenarnya, beberapa aplikasi (kedua-dua penyesuaian untuk Smartphones / rak dan portages yang mudah) telah dibangunkan dan kini dijual di pasaran utama untuk permainan dalam talian . Oleh itu saga ini sebahagiannya dibebaskan daripada "hiburan".

Sampingan bukan keuntungan, kita boleh melihat bahawa permohonan secara online "Sukan Yeti" muncul di rangkaian terkemuka dunia sosial yang memberi harapan yang cerah pelepasan.

Yang menyimpulkan ini Isu siri "Yetisports" jangan lupa semula / mencari permainan dalam kategori yang ditujukan kepada mereka pada Launchvolt.com!

Bonus.:.
Dalam episod pertama "Yeti Sukan" ia berkata pada batu itu ke kiri prasasti yeti: "1978 Reihnold + Yeti", mengangguk gunung Reinhold Messner, yang berkata pada tahun 1980-an menyaksikan yeti semasa ekspedisi di Tibet. Yetisports Permainan kami