Yetisports Игри лансирање.

"Yeti спорт" е серија на игри развиена од страна на Крис Hilgert дека се врти околу главниот лик, бидејќи тоа е добро избалансиран на Yeti љубител на спортот. Да ја разјаснат ситуацијата малку во врска со овој лик кој може да се чини дискутабилен, "Yeti спорт" не е серија на игри познат од страна на мал круг на пријатели, само поради тоа што може да се смета вистински "институција на интернет."

На првиот натпревар Yeti Sports насловен како "Дел 1 - Pingu Фрли" се појави во 2004 година (во тоа време имало околу 90o милиони интернет корисници во светот, француски домаќинствата имале 2 интернет кој половина беа врски "широкопојасен интернет"). Сепак, веќе во 2004 година оваа игра има огромен успех оправдано со својата достапна игра (лев клик да се откажат од пингвин, а потоа и втората да се погоди), графики, кои се третираат за флеш игра, многу зависност и од страна на бидејќи ова е игра на "висок резултат" (најдобар резултат) во придружба на многу сајтови на способноста да ја објавите неговата резултат. Вие претпоставам ова е вид на едноставни игра во која никој не може да им помогне на игра за минути за да ја објавите вашата резултат на интернетот за да се фали со неговите пријатели дека ќе се запознаат со унапредат.

Првата епизода на "Дел 1 - Pingu фрли."
Оваа прва верзија издадена во јануари 2004 година беше брзо пренасочени во многу неофицијални верзии. Меѓу нив, Longshot верзии (со помалку гравитација да се испрати на пингвините подолу) и развиен од страна на најпознатите еден "Павел", која е верзија крвави во која пингвини експлодираат кога ќе се погоди (вашиот лилјак е заменет од страна на клубот со клинци), шеф на сиромашните птица потоа се проектира и придружени со крвопролевање. Рударство, исто така, може да отскокнување дека подобри ефикасноста на вашиот.

Серијата потоа нови епизоди редовно хостиран од страна на патување Yeti од целиот свет во авантури за различни на игра. Во оваа смисла, имајте во предвид дека епизоди 2, 6, 7, 9 и 11 се издвоите, бидејќи иако тие се игри на вештина, со цел "висок резултат", тие не се вклопуваат во логичен започне и далечина.

Сликата Втората епизода на "Yetisports.

Денес, на сагата "Yeti спорт" признава 12 главни игри, секој со свој игра. Многу варијанти од кои официјалните верзии "лукс" и изменето верзии (посебни Божиќ на пример) постепено hoisted серијата за да се одбележи 20 игри. Ние, исто така може да се забележи дека влезот "Yeti спорт" е повеќе од 7 милиони резултати на повеќето пребарувачи на интернет.


Што е иднината на серија?.

Серијата "Yeti спорт" има неодамна сте земале еден нов пресврт, всушност, неколку апликации (и адаптации за Smartphones / полиците и едноставно portages) беа развиени и се во моментов на продажба на големите пазари за онлајн игри . Оваа сага беше на тој начин делумно ослободени од своите "бесплатно забава".

Непрофитна страна, може да се забележи дека барањето онлајн "Yeti спорт" се појави на водечките светски социјални мрежи што му дава светла надеж за ослободување.

Тоа се заклучува ова прашање од серијата "Yetisports" не заборавајте да се ре / откријат игри во категорија посветена на нив, на Launchvolt.com!

Бонус.:.
Во првата епизода на "Јети спорт", се вели на каменот од левата страна на натписот Yeti: "1978 Reihnold + Јети", еден поздрав до планинар Меснер Реинхолд, кој рече дека во 1980-тите имаат видов Yeti за време на експедиција во Тибет. Нашите Yetisports игри