Катапулт игра во средниот век (го скрши на замокот)

Користење на катапулт за прскање на пирамидата структура и да ги убијат своите патници.

Да се ​​игра.Кликнете еднаш на катапулт да го вклучите, и по втор пат да фрлаат камења.

Катапулт-игра-во-средниот-век-го-скрши-на-замокот
76% сакам оваа игра
Сите игри