Ψάξε και κατέστρεψε Παιχνίδια Εκκίνηση.

"Yeti Sports" είναι μια σειρά παιχνιδιών που αναπτύχθηκε από τον Chris Hilgert που περιστρέφεται γύρω από έναν κεντρικό χαρακτήρα, αφού αντισταθμίζεται καλά ένα Yeti φιλάθλους. Να αποσαφηνίσει την κατάσταση λίγο για αυτό το χαρακτήρα που μπορεί να φαίνεται αμφίβολη, "Yeti Sports" δεν είναι μια σειρά από αγώνες, γνωστοί από ένα μικρό κύκλο φίλων και μόνο, επειδή μπορεί να θεωρηθεί πραγματική "φορέας του Ιστού."

Το πρώτο παιχνίδι Yeti Sports με τίτλο "Μέρος 1 - Pingu Πέτα" εμφανίστηκε το 2004 (εκείνη την εποχή υπήρχαν περίπου 90o εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, ένας γάλλος νοικοκυριών διέθετε 2 διαδίκτυο, το οποίο ήταν ένα δεύτερο συνδέσεων "ευρυζωνικές"). Ωστόσο, ήδη από το 2004 αυτό το παιχνίδι έχει τεράστια επιτυχία που δικαιολογούνται από πολύ προσιτό τρόπο παιχνιδιού του (αριστερό κλικ για να πέσει ο πιγκουίνος και στη συνέχεια ένα δεύτερο για να χτυπήσει), τα γραφικά που αντιμετωπίζονται για ένα παιχνίδι λάμψης, πολύ εθιστικό και πλευρικά δεδομένου ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι των «υψηλή βαθμολογία» (καλύτερο σκορ), συνοδευόμενη σε πολλές περιοχές η δυνατότητα να δημοσιεύσετε το σκορ του. Μπορείτε μαντέψει αυτό είναι το είδος απλό παιχνίδι στο οποίο κάποιος δεν μπορεί να βοηθήσει παίζοντας για λεπτά για να δημοσιεύσετε το σκορ σου στο διαδίκτυο για να καυχηθεί στους φίλους του ότι θα πρέπει να εισαχθεί εκ των προτέρων.

Το πρώτο επεισόδιο του "Μέρος 1 - Pingu Πέτα."
Αυτή η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2004, γρήγορα εκτρέπεται σε πολλές ανεπίσημες εκδόσεις. Μεταξύ αυτών, εκδόσεις longshot (με λιγότερο βάρος για να στείλει τα πιγκουΐνους παρακάτω) και αναπτύχθηκε από τα πιο διάσημα ένα "Πάβελ", το οποίο είναι μια έκδοση κατηγορίας στην οποία οι πιγκουίνοι να εκραγούν όταν χτυπάτε (ΒΔΤ σας έχει αντικατασταθεί από μια ομάδα, με αιχμές), ο επικεφαλής των φτωχών πτηνό δεν προβλέπεται και συνοδεύεται από αιματοχυσία. Εξόρυξη μπορεί επίσης να αναπηδήσει ότι βελτιώσετε την απόδοσή σας.

Η σειρά, τότε τα νέα επεισόδια τακτικά φιλοξενείται από το Yeti ταξίδια σε όλο τον κόσμο σε διάφορες περιπέτειες για το gameplay. Υπό την έννοια αυτή, σημειώστε ότι τα επεισόδια 2, 6, 7, 9 και 11 ξεχωρίζουν γιατί παρόλο που είναι τα παιχνίδια των δεξιοτήτων με στόχο την "Υψηλό Σκορ", που δεν ταιριάζουν σε ένα λογικό δρομολογήσει και την απόσταση.

Εικόνα Δεύτερο επεισόδιο του "Ψάξε και κατέστρεψε.

Σήμερα, το έπος "Yeti Sports" αναγνωρίζει 12 κύρια παιχνίδια, το καθένα με το δικό της παιχνίδι. Πολλές παραλλαγές των οποίων επίσημες εκδόσεις «λουξ» και επιμελήθηκε εκδόσεις (ειδικά τα Χριστούγεννα για παράδειγμα) ύψωσαν σταδιακά τη σειρά για τον εορτασμό 20 παιχνίδια. Μπορούμε επίσης να σημειώσουμε ότι η εγγραφή "Yeti Sports" είναι περισσότερο από 7 εκατομμύρια αποτελέσματα σε περισσότερες μηχανές αναζήτησης στο web.


Ποιο είναι το μέλλον για τη σειρά;.

Η σειρά "Yeti Sports" έλαβε πρόσφατα μια νέα σειρά, στην πραγματικότητα, πολλές εφαρμογές (και οι δύο προσαρμογές για Smartphones / ράφια και απλή portages) αναπτύχθηκαν και βρίσκονται προς πώληση σε μεγάλες αγορές για τα online παιχνίδια . Αυτό το μακρύ περιπετειώδες μυθιστόρημα έτσι εν μέρει απελευθερωθεί από το "δωρεάν διασκέδαση" του.

Μη κερδοσκοπική πλευρά, μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η αίτηση on-line "Yeti Sports" εμφανίστηκε σε ηγετικές κοινωνικές στον κόσμο δίκτυα δίνοντας ένα φωτεινό ελπίδα της απελευθέρωσης.

Αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα αυτό το τεύχος του «Ψάξε και κατέστρεψε" σειρά μην ξεχάσετε να επανεξετάσει / ανακαλύψετε τα παιχνίδια στην κατηγορία που τους αφιερώνονται σε Launchvolt.com!

Μπόνους.:.
Στο πρώτο επεισόδιο του "Yeti Sports» λέει στην πέτρα στα αριστερά του την επιγραφή Yeti: "1978 + Reihnold Yeti", ένα νεύμα του ορειβάτη Reinhold Messner, ο οποίος δήλωσε στη δεκαετία του 1980 έχουν είδε ένα Yeti κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο Θιβέτ. Ψάξε και κατέστρεψε τα παιχνίδια μας